5 SFATURI obligatorii pentru dinți de un ALB PERFECT
Peste  80 % din populație consideră că dinții sănătoși sunt una din cheile succesului în viață.

Persoanele cu  dinții impecabil îngrijiți sunt percepute că fiind mai inteligente, precum și având mai mult succes  atât pe plan sentimental cât și în ceea ce priveșe cariera.

Iată cinci sfaturi pentru îngrijirea a dinților care te ajută să obtii dinți de un alb perfect. 

1. Fii adepta unei igiene orale riguroase

Există destul de multe întrebări în ceea ce privește sănătatea și curățarea dinților, deoarece majoritatea dintre noi ne confruntăm zilnic cu probleme ale dinților. Unele dintre aceste probleme sunt datorate în mare parte ingalbenirii dinților sau aparițiilor cariilor, însă fiecare pot fi tratate în diverse moduri.

Primul pas în procesul de obținere a dinților mai albi este să vizitați medicul stomatolog pentru o curățare minuțioasă.  

Curățarea dentară va îndepărta petele de suprafață, făcând dințîi să pară mai albi. Un periaj profesional îți lustrui și dinții pentru a străluci și a netezi smalțul. Dinții mai netezi au mai puține șanse să dezvolte pete. 

Aceste proceduri de curățare fac mai eficiente tratamentele de albire a dinților. Acest lucru se datorează faptului că dinții netezi, fără pete, sunt mai receptivi la subsantele active din gelurile folosie în aces scop.

2. Albirea dinților

Unul din kiturile de albire ușor de folosit, eficient și la indemana oricui își dorește o dantură perfectă este Setul DuoLife Day & Night Beauty Care (2x50ml).

 Acest set cuprinde două tipuri de pastă de dinți fără siliciu, îmbogăţite cu o cantitate mare de nutrienţi. Indicele lor de naturalitate este de până la 98% (conform standardelor ISO). Paștele de dinți sunt, de asemenea, adaptate la ceasul biologic și ritmul circadian, oferind protecție și îngrijire completă pentru dinți și gingii. 

Această  reprezintă una dintre cele mai populare metode atunci când vine vorba despre albirea dinților. Setul poate fi găsit la un preț avantajos, care îi motivează pe mulți să îl încerce.

 Una din caracteristicile Pastei de dinți DuoLife Day & Night Beauty Care (2x50ml) ține seama de varietatea proceselor care apar în gură în timpul zilei și în timpul nopții când corpul se odihnește. Cele două paste de dinți reprezintă răspunsul  pentru dintii și gingiile care sunt expuse la agenți nocivi, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții. Totodată, garantează o albire intensivă.

Agent abraziv — siliciul dăunător dinților a fost înlocuit cu sticlă vulcanică patentată (perlit) și făînă de orez, materii prime cu un indice 100% natural. Această compoziție excelentă asigură curățarea eficientă a dinților.

Mecanismul de acțiune — substanțele tradiționale abrazive și de albire afectează smalțul și structura acestuia. Cel mai folosit este siliciul, care distruge învelișul protector al dentinei și favorizează apariția de noi carii, care pot duce la multe afecțiuni cronice. Acesta forțează abraziunea straturilor următoare din structura dintelui.

În paștele de dinți DuoLife Day & Night Beauty Care, în loc de siliciu este folosită hidroxiapatita, numită și smalț lichid. Această materie primă unică se integrează în structura dinților, creează straturi succesive de smalț și accelerează procesul de remineralizare, îmbunătățind în același timp efectele de albire și strălucire asupra dinților.

Protecția smalțului — ingredientul principal al smalțului este prisma care conține milioane de cristale de hidroxiapatită. Produsele de îngrijire personală pe care le utilizați, dietă stilul de viață și trecerea timpului afectează structura acestuia, influențând ulterior și starea dinților și gingiilor.

Odată cu vârsta smalțul se macină, iar dinții devin mai predispuși la decolorare și formarea de carii.

Îndulcitorii naturali— îndulcitorii dau pastei de dinți un gust și un miros plăcut și fac din spălatul pe dinți o adevărată plăcere.

Printre aceștia se numără: stevia, sorbitol și xilitol, în loc de obișnuita zaharină sau sucraloză. În plus, xilitolul ajută la protejarea dinților de carii, favorizează mineralizarea și îmbunătățește proprietățile nutriționale și de neutralizare ale salivei.


Ce nu veți găsi în setul DuoLife Day & Night Beauty Care:

-          triclosan, lauril sulfat de sodiu, îndulcitori artificiali, fluoruri, glicoli, parabeni, microplastic sau siliciu

 Ce veți găsi în setul DuoLife Day & Night Beauty Care:

-          Hidroxiapatită

-          Sticlă vulcanică- certificată EcoCert. Perlitul este un mineral (sticlă vulcanică) care asigură un efect abraziv ușor, recomandat că o completare la pastele de dinți. Îmbunătățește proprietățile abrazive, curăță eficient placă dentară,  îmbunătățește efectul de netezire.

-          Făînă de orez- este o pastă abrazivă esențială care nu conține gluten.

-          Xilitol, Sorbitol- studiile au confirmat faptul că acestea sunt sigure pentru dinți astfel încât poate fi utilizat în produsele pentru îngrijirea acestora.

-          Mentol- oferă o aromă și miros distincte, mentolate. Are efect antiinflamator, oprește dezvoltarea microorganismelor.

-          Apă de nucă de cocoș- nucile de cocoș utilizate în materia primă sunt cultivate în principal în Thailanda. Ingredientele din apă de nucă de cocoș ajută la protejarea mucoasei cavitații bucale prin inhibarea dezvoltării bacteriilor

-          Extract de fructe de Goji are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.

-          Extract de Hamamelis virginiana. Este o sursă de ingrediente active cu proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și detoxifiante.

-          Cărbune de bambus este obținut din lemn de bambus. Proprietățile sale excelente de absorbție au un impact asupra efectului de curățare și albire.

-          Extract de coacăz indian-conține Vitamina C care este implicată în sinteză colagenului . Acesta este un component de baza al țesuturilor din gingii,  fibre periodontale, dentină și oase, conferindu-le densitatea opima.

-          Echinacea purpurea- are efect antiinflamator, oprește dezvoltarea microorganismelor.

-          Fructe Kaki- au efect antibacterian și diminuează mirosul neplăcut.3. Rutina pentru albire nocturnă

În general, după albirea cu tratamente standard, dinții sunt mai susceptibili la recolorare. Acest lucru se datorează faptului că porii dinților sunt puțin mai deschiși, ceea ce înseamnă că pot permite pigmentarea. Acest inconvenient nu apare și în cazul folosirii setului DuoLife Day & Night Beauty Care.

Compusul activ din produs are un efect de reducere a șansei de colorare și oferă dinților  rehidratarea în timpul nopții, adică albire mai eficientă și dinții mai sănătoși.   

4. Evită alimentele și băuturile care pătează dinții

În general, dar mai ales în timpul și după procesul de albire, ar trebui să  eviți alimentele și băuturile care pătează dinții. 

Acestea includ fructe de pădure, ciocolată neagră, vin roșu, ceai, cafea și sucuri colorate. De asemenea, ar trebui să evitați alimentele acide precum lămâile și roșiile, deoarece acestea pot distruge smalțul, expunând dentină. Alimentele și băuturile din zahăr sunt de asemenea, contraindicate. Acestea încurajează bacteriile care pot duce la deteriorarea și decolorarea dinților. 

Dacă ți se pare greu să reduci băuturile colorate din alimentație, o opțiune este folosirea un păi, astfel încât lichidul să nu treacă peste dinți. Dacă vei consumă oricare dintre aceste alimente și băuturi, clătește-ți gură cu apă imediat, insă evita să te speli pe dinți imediat după ce ai mâncat, deoarece acest lucru îți poate deteriora smalțul dinților.

5. Consumă fructe și legume crocante

Fructele și legumele crocante, precum merele, țelina și morcovii, ajută la curățarea dinților și la îndepărtarea petelor. Produsele lactate ajută la protejarea și întărirea smalțului dinților. Acest lucru se datorează faptului că alimentele cu calciu, precum laptele și brânza, conțîn acizi. Acest lucru va ajută să eviți cariile dentare și decolorarea pe care acestea o provoacă. 

Hidratarea este eficientă, minim 2 litri de apă pe parcursul zilei este esențială.  Menținerea hidratarii încurajează și producția de salivă, care ajută la eliminarea bacteriilor din cavitatea orală. 

Acești pași sunt esențiali pe drumul tău către un zâmbet luminos.#perfect_cosmetics #DuoLifeDayNightBeautyCare #albire_dinti #albire_dinti_eficienta

110 afișare