FORMULA INOVATOARE cu eficiență OPTIMĂ împotriva ACNEEI

Natura ne-a oferit o floră bogată care poate să ne ajute să ne vindecăm leziunile care pot apărea foarte frecvent:

- răni, vânătăi, arsuri, acnee, etc.


Vom menționa cele mai eficiente remedii, dintre acestea, gălbenelele fiind universal recunoscute pentru proprietățile lor.


Importanța acestei excepționale plante medicinale nu este deloc exagerată când vine vorba de tratarea problemelor cutanate. Compușii foarte eficienți fac din gălbenele o plantă vindecătoare care reduce inflamația, o plantă de prim ajuor pentru orice problemă .


Când vine vorba de acnee, această afecțiune comună a adolescenței, dar care apare și la unele persoane mature are la baza două cauze:

- hormonala

- alimentară


Cea hormonala este legată de nivelul de hormoni masculini și este mai evidentă la pubertate, când debutează schimbări corporale profunde, ca urmare a unor declanșatori hormonali.

Această afecțiune dermatologică, cu care se confruntă majoritatea adolescenților poate cauza chiar și traume la nivel emoțional.


De aceea este esențială prevenția și tratarea.

Factorul alimentar este legat  de capacitatea organismului de a metaboliza grăsimi și carbohidrați. Dacă exisă vreo problema metabolică sau preponderență unor astfel de produse în alimentație, poate să apară sau să se agraveze acneea.


Abordarea naturistă vizează să susțInă și să stimuleze  metabolizarea unor astfel de produse și să ajute drenajul limfatic și eliminarea toxinelor. Din punct de vedere alimentar, trebuie reduse drastic grăsimile, zaharurile rafinate și carbohidrații, fiind esențial consumul de fructe și legume și aport hidric eficient.


Organismul uman este în permanență bombardat de factori nocivi din mediu extern și intern iar tratamentele țintite și tratamentul simptomatic trebuie însoțit și de tratamente alternative pentru a susține funcționarea optimă a sistemului digestive și renal. S-a dovedi prin studii clinice că, produsele care conțin extracte de gălbenelele sunt extrem de eficiente.

Florile de Calendula officinalis L. conțin un principiu amar, ulei volatil cu proprietăți cicatrizante și calmante.


Sub formă de cremă sau cataplasme, florile se folosesc ca pansament pentru rănile greu vindecabile, precum:


- ulcerațiile, acneea, plăgi sau leziuni suprainfectate arsuri, degeraturi, eczeme, deoarece principiile active din gălbenele stimulează circulația sângelui și proprietăți antiseptice la nivelul țesuturilor, grăbind astfel cicatrizarea.

Uneori, pielea reacționează la factori externi, precum unele bacterii patogene care determina procese inflamatorii ce se reflectă la nivelul dermului. De obicei, aceste reacții nu ar avea loc dacă mecanismele de apărare a organismului funcționează  normal și adecvat.

Chiar dacă trebuie tratat simptomul cutanat, problema reală este la nivelul sistemului de apărare slăbit care trebuie tonificat și întărit pentru ca organismul să lupte cu infecția.

Reguli de folosire a produselor cosmetice  pentru tenul cu tendința acneică

Folosește o cremă antiacneică extrem de concentrată. Produsul îl găsești dând click pe link. Această are un efect extrem rapid asupra tenului acneic. 

Crema cu gălbenele și mușețel, împreună cu extractul de tea tree se folosește pentru față și are un efect hrănitor asupra tenul acneic. De asemenea, se folosește în orice tip de iritații ale pielii.

Este o cremă cu componente active 100% naturale şi puternice efecte curative,nu are apă, parabeni, PEG-uri, conservanţi, alergeni, petrolaţi şi alte ingrediente sintetice nocive.

Că și formulă invovatoare, conține:  muşeţel şi gălbenele macerate în ulei de floarea soarelui, ceară de albine, ulei esenţial de arbore de ceai, vitamina E . Este benefică și în caz de: mâncărimi, iritaţii cutanate în general, mâini crăpate şi picioare care transpiră mult fiind un adjuvant pentru prevenirea arsurilor solare, iritaţiilor şi înroşirilor.

Pentru arsurile minore și arsuri solare, plantele medicinale sun foarte valoroase, însă orice alte arsuri mai grave trebuie tratate cu maximă atenție și sub supraveghere medicală.


Se recomandă cu succes și pentru înlăturarea bătăturilor sau în caz de arsuri ușoare, psoriasis, eczemă sau herpesul labial, estompează cicatricile și leziunile prin abraziune.


Extractul din arbore de ceai are proprietăţi antiseptice şi este folosit că tratament adjuvant în tratarea rănilor şi prevenirea infectării lor.  Regenerează și cicatrizează tăieturile superficiale, arsurile (inclusiv arsurile solare), acneea, micozele piciorului, infecţii fungice minore, etc.  Se aplică pe piele în cantităţi mici, de câte ori este necesar pe pielea curataa în prealabil și masează foarte ușor până la absorbție.

#dailani #acnee #crema_de_galbenele #crema_antiacneica